6 Ekim 2009 Salı

Bolu'da Tarım Dergisi / 8. Sayı - Temmuz Ağustos 2009

Konumuz Tarım ve Köyişleri Bakanlığı Bolu Tarım İl Müdürlüğü yayın organı olan ve 2 ayda bir yayınlanan BOLU'DA TARIM dergisinin Temmuz Agustos 2009 aylarına ait 8inci sayısı..Ne olacak demeyin lütfen okumaya devam edin....

Bahse konu derginin Sahibi Bolu Tarım İl Müdürlüğü adına Bolu Tarım İl Müdürü pek muhterem MEHMET ALTUN...

Hani şu Mengen Hayvancılık Gıda Et Mamulleri Madencilik ve Turizm San ve Tic.A.Ş Yönetim Kurulu üyesi ve Genel Müdürü Gençay Tunç tarafından yazılmış olan 05.02.2009 tarihli İHBAR DİLEKÇESİ ve eki belgelerde Bolu Tarım İl Müdürü MEHMET ALTUN hakkında ileri sürülen iddiaların incelenmesi sırasında Bakanlık Müfettişlerince tespit edilen 657 sayılı DMK nın 125/B-a maddesinde belirtilen '''....kurumlarca belirlenen usul ve esasların yerine getirilmesinde kusurlu davranmak..'' fiiline isabet eden eylemi nedeniyle KINAMA cezası ilşe tecziye edilen ...

Daha da ilginçi bahse konu derginin YAYIN KURULU üyeleri arasında diğer pek bir muhterem ALİ ŞENTÜRK'ün bulunması..
Hani şu Mengen Hayvancılık Gıda Et Mamulleri Madencilik ve Turizm San ve Tic.A.Ş Yönetim Kurulu üyesi ve Genel Müdürü Gençay Tunç tarafından yazılmış olan 05.02.2009 tarihli İHBAR DİLEKÇESİ ve eki belgelerde Bolu Tarım İl Müdürü MEHMET ALTUN hakkında ileri sürülen iddiaların incelenmesi sırasında Bakanlık Müfettişlerince tespit edilen 657 sayılı DMK nın 125/A-a maddesinde belirtilen '''....görev mahallinde kurumlarca belirlenen usul ve esasların yerine getirilmesinde ...kayıtsızlık göstermek veya düzensiz davranmak'' fiiline isabet eden eylemi nedeniyle UYARMA cezası ilşe tecziye edilen ...

Bu her 2 müstesna Beyefendilerden birinin Sahibi ve bir diğerinin de Yayın Kurulu Üyesi oldukları Tarım ve Köyişleri Bakanlığı Bolu Tarım İl Müdürlüğü yayın organı olan ve 2 ayda bir yayınlanan BOLU'DA TARIM dergisinin Temmuz Ağustos 2009 aylarına ait 8inci sayısına gelin hep bereber bir göz atalım..

Bahse konu derginin 2nci sayfasında BOLU TARIM İL MÜDÜRLÜĞÜNÜN kocaman bir amblemi ,hemen karşı sayfasında 3ncü sayfada ise Bolu Valisi H.İbrahim AKPINARI makamında gösteren bir resim bulunmakta..

Lafı evirip çevirmeden burada vurgulamak istediğim hususu açıklayayım.. Sayın Valikik Makamının Bolu Tarım İl Müdürü MEHMET ALTUN hakkında gerek tarafımızdan gerekse BOLU Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanlığınca Valilik Makamına tevdi edilen Mehmet Altunla ilgili şikayetlerin yasal ve idari yönden detaylı olarak tetkik edilmesi talebini dikkate almadan bahse konu dilekçeleri cevaplamak üzere Bolu Tarım İl Müdürülüğü makamına havale etmesi..Böylece her iki Tüzel kişiliği bir şekilde KADIYI KADIYA ŞİKAYET ETMEYE mecbur bırakmış olması...Acaba neden?

Evet hal böyle olunca da Bolu Tarım İl müdürü pek muhterem MEHMET ALTUN Valilik makamına olan şükran borcunu ödemek için tabii ki Sayın Valinin resmini bahse konu Derginin SAHİBİ sıfatı ile derginin 3ncü sayfasına bastırtır..Benim resmimi bastıracak değil ya..Vıcık vıcık yağcılık kokan bu hareketin Valilik makamına olan şükran duygularının haricinde ( Valilik Makamınca idari ve yasal yönden tahkikat başlatılmamış olması sebebi ile) ÖRTÜLÜ bir Valim aman beni koru mesajı da olabilir mi ?? Yorumunu sizlere bırakıyorum..

Eğer Vali resmini derginin 3ncü sayfasında yayınlamak bir adet ve gelenek ise pek muhterem MEHMET ALTUN Tarım İl Müdürü olarak göreve başladığı 27.09.2007 tarihinden bu yana Tarım ve Köyişleri Bakanlığı Bolu Tarım İl Müdürlüğü yayın organı olan ve 2 ayda bir yayınlanan BOLU'DA TARIM dergisinin kaç adetinde selef Vali Ali Serindağın ve halef Vali Halil İbrahim Akpınarın resmlerine yer verdi.. Pek Muhterem MEHMET ALTUN'un Bolu Tarım İl Müdürü olarak göreve başladığı 27.09.2007 tarihinden bu yana bahse konu dergi nin 8nci sayısının yayınlanmış olması ,bu derginin pek muhterem Mehmet Altun zamanında yayına girdiğini göstermekte..
Güzel bir yöntem.. En büyük mülki amirce tahkikata uğramamak için uygulanan akıllıca bir yöntem olduğu hususunda sizlerin kanaatinin ne olacağını merak ediyorum..

Yerçekimi kanununa istinaden hiçbirşeyin HAVADA kalmayacağı (Newton Kanunu) malum iken ,ben ağacı sallamaya devam edeceğim..ta ki çürük elmalar yere düşene kadar...

Hiç yorum yok: